Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljedice 'Crnog petka'

Gomila pregazila muškarca tijekom rasprodaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Crni petak' započeo je uistinu crno. U stampedu u trgovačkom centru u Americi, 34-godišnji muškarac je poginuo, a u bolnicu je prevezeno još četvero ljudi među kojima i trudnica.

Kao i druge trgovine i Wal- Mart se jutros tradicionalno otvorio u pet ujutro kako bi označio početak 'Crnog petka', sezone kupovanja po velikim popustima. Ispred trgovina prije početka predblagdanskih rasprodaja već se tijekom noći stvore dugački redovi ljudi.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Slika nije dostupna Rebecca Black želi biti zvijezda Internetska senzacija proglašena najgorom pjevačicom na svijetu

Jutros je upravo u tom trgovačkom centru u New Yorku započela utrka koju jedna osoba nije prežvjela. Radi se o zaposleniku kojeg je samo tri minute nakon otvaranja trgovine gomila srušila na pod. Odmah je prevezen u bolnicu, a u 6:03 proglašen je mrtvim, piše New York Post.

U istoj je trgovini jedna žena gotovo imala spontani pobačaj, a ozlijeđeno je još troje osoba. 'Kada su se vrata otvorila, došlo je do pakla', rekao je policajac The Postu. Kupci diljem SAD-a pohitali su jutros u trgovine prije zore ne bi li se 'ogrebali' za jeftiniji artikl kojim će se koristiti tijekom blagdana ili ga nekome darovati.

Trgovci su produžili radno vrijeme, a neki su s rasprodajom počeli čak i od ponoći iako je uobičajeno da se takvi popusti daju od pet ujutro, prenosi AP. U ovo doba godine, zbog velikih popusta u SAD-u rado kupuju i Europljani. 'Crni petak' je dan koji označava predblagdansku sezonu shoppinga koja traje do Božića, a donosi trgovinama i do 40 posto ukupnog godišnjeg prometa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene