Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tijeku potraga

Nesreća u Južnoj Koreji: Srušio se vatrogasni helikopter sa sedam osoba, nema preživjelih

U Južnoj Koreji se srušio helikopter (Foto: AFP) - 2
U Južnoj Koreji se srušio helikopter (Foto: AFP) - 2 Afp
Aktualno Galerija U Južnoj Koreji se srušio helikopter (Foto: AFP) - 2 U Južnoj Koreji se srušio helikopter (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp U Južnoj Koreji se srušio helikopter (Foto: AFP) - 4 U Južnoj Koreji se srušio helikopter (Foto: AFP) - 4 Foto: Afp U Južnoj Koreji se srušio helikopter (Foto: AFP) - 3 U Južnoj Koreji se srušio helikopter (Foto: AFP) - 3 Foto: Afp +0 U Južnoj Koreji se srušio helikopter (Foto: AFP) - 1 Galerija 1/4 >>
Južnokorejski vatrogasni helikopter sa sedam putnika srušio se kod istočne obale Južne Koreje te vjerojatno nitko nije preživio, prenose lokalni mediji u petak.

Sedam osoba bilo je u helikopteru koji se srušio u četvrtak navečer, u blizini spornog otočja, kojeg u Južnoj Koreji zovu Dokdo, a u Japanu Takeshima. Helikopter je pokupio ozlijeđenog pomorca, prije nego što se srušio iz nepoznatih razloga, netom nakon polijetanja s Dokdoai.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulog za budućnost Tvrtka svojim radnicima plaća 70.000 eura po bebi kako bi ih potaknula da imaju djecu Južnokorejski predsjednik i prva dama klopka ili korupcija? Skupocjena Diorova torbica mogla bi koštati vlasti predsjednika moćne države

Novinska agencija Yonhap prenosi da su, oko 14 sati nakon rušenja, helikopter primijetila spasilačka plovila. Spasilački brod i podmornica također su poslani kako bi pomogli u pronalasku osoba iz helikoptera. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene