Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naljutio roditelje

Srednjoškolac koji je 'zaradio 72 milijuna dolara' priznao da je lagao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je priča, odnosno laž Mohammeda Islama izmakla kontroli, odlučio je priznati istinu.

Prije samo nekoliko dana gotovo cijeli svijet pričao je o tinejdžeru koji je trgujući dionicama za vrijeme školskih odmora zaradio 72 milijuna dolara, a on je sada priznao da je cijelu priču izmislio, piše Independent. 

Mohammed Islam iz New Yorka ispričao je za New York Magazine kako je dionicama počeo trgovati sa samo devet godina, a uskoro je razvio pravu strast za poslom. Iako nije htio otkriti točan iznos bogatstva, priznao je da se radi o osmeroznamenkastoj brojci. Mediji su pisali o vrtoglavih 72 milijuna dolara.

Otkriveni detalji kako je ovaj srednjoškolac zaradio 72 milijuna dolara

No, u novom intervju za New York Observer rekao je kako nije zaradio nikakav novac. Odlučio je priznati istinu jer je cijela stvar izmakla kontroli - svi su pričali o bogatsvu. No, iako mladić u školi vodi investicijski klub, pravog novca nema i bavi se tek simulacijama.

Čini se tako da ni tvrdnje o posjedovanju BMW-a i luskuznog stana na Manhattanu nisu istinite. Njegovi roditelji nisu sretni.

'Iskreno, moj tata me se hito odreći. Mama mi je rekla da više neće razgovarati sa mnom', ispričao je 17-godišnjak i dodao kako od objave priče njegovi roditelji nisu razgovarali s njim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene