Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu ga mogli spriječiti

Srbija: Pijani otac silovao pijanu kćer pred očima ukućana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (50) iz srbijanskog mjesta Kanjiže uhićen je nakon što je u subotu pred članovima obitelji silovao 21-godišnju kćer.

Zločin se dogodio u subotu kada je 50-godišnjak u svojoj kući organizirao zabavu za prijatelje i obitelj. Otac se prilično napio te je, nakon što se društvo razišlo, svoju kći odvukao u sobu, i tamo je pred očima ostalih članova obitelji silovao.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija majka prijavila policiji Majstor odvukao dječaka u šumu i zlostavljao ga?

>> Bizarno: Silovao 71-godišnju snahu

Nesretna 21-godišnja djevojka bila je u alkoholiziranom stanju te se nije mogla obraniti od agresivnog oca, a i svi pokušaji ostalih članova obitelji da ga obuzdaju bili su bezuspješni.

Djevojka je sljedeći dan sve prijavila policiji, a otac je priznao silovanje te policiji rekao kako zbog alkoholiziranosti nije bio svjestan što radi, pišu Nezavisne novine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene