Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlada Srbije i novinarska udruženja osudili su novi napad na nacionalnoj osnovi na potpredsjednicu Ivanu Dulić-Marković.


Tabloid Kurir je izdanju od ponedjaljka objavio nove tvrdnje o navodnoj povezanosti sa neki ustašama. Vlada Srbije najoštrije osuđuje "klevetnički i huškački napad Kurira" na Ivanu Dulić-Marković, izjavio je direktor Vladinog ureda  za suradnju s medijima Srđan Đurić, navodeći da to istovremeno nanosi i ozbiljnu štetu ugledu zemlje.

Vezani članci Napadač na božićnu povorku saslušan na sudu Napadaču na božićnu povorku određena milijunska jamčevina: Povećao se broj žrtava, preminulo i dijete Hitna pomoć, ilustracija Otac napadnutog mladića iz Zadra otkrio nam zašto je oblijepio grad plakatima i prozvao policiju: "Nemojte na nasilje nasiljem"

- Vlada koja se zalaže za slobodu medija ima obvezu da se odlučno suprotstavi teškim prekoračenjima svih dopuštenih granica civiliziranog ponađanja u javnosti, do koga u posljednje vrijeme dolazi u pisanjima nekih tabloida, navodi Đurić.

Potpredsednica Vlade Srbije Ivana Dulić tužit će Kurir, ako izostane reakcija javnog tužitelja.

Član Predsedništva G17 plus Zoran Subotički kaže da država mora štititi svoje građane, bili oni na visokim funkcijama ili ne. Svi građani pred zakonom moraju biti jednaki i kad je riječ o žrtvama i kada je riječ o progoniteljima, kakvi su u ovom slučaju novinari Kurira", rekao je Subotički.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju