Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čuvaj se psa

Srbija: Direktor prebio inspektoricu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Direktor Turističke organizacije Kuršumlije Slavko Ilić provest će idućih mjesec dana u zatvoru u Prokuplju zbog toga jer prebijanja komunalne inspektorice.

Ilić je osuđen na zatvorsku kaznu od 30 dana zato što je komunalnu inspektoricu Miladiju Maksimović u njenom uredu vukao za nos i udarao po glavi. Priveden je zato što se nije odazvao pozivu za služenje kazne, a Turištička organizacija iz Kuršumlije je donijela rješenje da direktor Ilić ide – na odmor.

Pročitajte i ovo Ilustracija za osobne potrebe Direktor iz noćne more! Isplatio si 400 tisuća eura s računa tvrtke, kupio stan, motocikl... Dragutin Varda postoji dobra volja Nakon razgovora s ministrom: Direktor tvrtke iz Ivanca prekinuo štrajk glađu

Ilića je prošle godine prijavio susjed, navodeći da mu smeta njegov pas. Inspektorica je ustanovila da je pas držan u propisanim uvjetima, ima kućicu i oznaku 'Čuvaj se psa', ali i da je smješten uz ogradu.

Inspektorica je tada naložila Iliću da u svom dvorištu premjesti psa deset metara od susjedove ograde. Prema njenim riječima, Ilića je to naljutilo i odmah je došao kod nje u općinski ured.

'Upao je unutra, najprije je vikao na mene, psovao i vrijeđao. Uplašila sam se i nisam mogla ustati sa stolice. Poderao je rješenje i sjeo na moj radni stol. Uhvatio me desnom rukom za nos i vukao me, dok me lijevom udarao po glavi, vičući da će me ubiti. Došle su kolege iz drugih ureda i uzalud ga pokušavali smiriti, zatim je stigla i policija', ispričala je inspektorica Maksimović.

Općinski sud u Kuršumliji je prošle godine osudio direktora Ilića na mjesec dana zatvorske kazne, zbog krivičnog djela napad na službenu osobu.

Ilić je osuđen na temelju tužbe općinskog javnog tužitelja, a inspektorica je u međuvremenu podnijela i privatnu tužbu te zatražila odštetu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene