Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mogao podići novac

Šokirao se kad je nazvao banku: 'Račun vam je blokiran, mislili smo da ste mrtvi!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fahid Al Siwat iz Saudijske Arabije ostao je šokiran kada su mu u banci kazali da ne može podići svoj novac jer su mislili da je mrtav.

Prije par dana jedan je Saudijac pokušao podići novac na bankomatu, no nije uspio. Pravo je iznenađenje uslijedilo kada je nazvao banku kako bi provjerio zbog čega nije mogao podići novac. U banci su mu, naime, kazali da je 'njegov račun blokiran jer su mislili da je mrtav'.

Pročitajte i ovo Radnici Varteksa u štrajku I dalje očekuju sastanak s Habijanom Oglasili se radnici Varteksa: "Ponuđen nam je zajam kojim bi se platile sve zaostale plaće, to nam je najrealnija šansa" Gužva ispred bankomata informatički kvar VIDEO Policija čuva bankomate: Novac su dizali i oni koji nemaju ništa na računu

Godinama živjela s mrtvim tijelom svog brata pa ga bacila u smeće

'Pokušao sam im objasniti da sam još uvijek živ, ali su tražili dokaz. Ne znam kako su uopće zaključili da sam mrtav. Rekli su mi da se žalim, što sam i učinio. To se dogodilo prije nekoliko dana, a ja još uvijek čekam da se potvrdi da sam živ', kazao je Al Siwat te pozvao 'vlasti da istraže neodgovorno ponašanje', piše Emmirates 24/7.

Iako je vijest odjeknula tamošnjim medijima, nije otkriveno o kojoj se banci radi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene