Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlada je lagala

ŠOKANTNA PRESUDA Napadači Malale pušteni na slobodu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Javnost je, čini se, bila prevarena.

Pakistanska javnost optužuje nacionalnu vlast da je lagala kad je rekla da je deset muškaraca, optuženih za pokušaj ubojstva Malale Yousafzai, osuđeno na 25 godina zatvora.

Pročitajte i ovo Snijeg poharao Pakistan Razorni učinci VIDEO Poharala ih snježna oluja, među poginulima 22 djece: Uništene kuće, naselja bez struje Screenshot Zastrašujuće Stotine bijesnih muškaraca napale ženu zbog natpisa na haljini: "Samo je jedna kazna – odrubljivanje glave"

Istina je da je njih osmero u tajnosti pušteno iz zatvora, što se sinoć tek doznalo. 'Oni nisu iza rešetaka, kao što nas je vlada uvjerila. Sve je to velika laž', rekao je sinoć dužnosnik pakistanskih snaga sigurnosti za Mirror.

'Suđenje apsolutno nije bilo kredibilno, u njemu nisu sudjelovali nikakvi svjedoci, tamo je bio samo tužitelj, sudac i desetorica optuženih. To je bila taktika da se makne medijski pritisak s Malalinog slučaja budući da je cijeli svijet tražio dugogodišnje zatvorske presude.

Pakistan: Zlotvore koji su pokušali ubiti Malalu sud kaznio s 250 godina zatvora!

Malala je imala svega 14 godina u listopadu 2012. godine kad je preživjela pokušaj atentata militanata koji su je uzeli kao metu zbog njenih poziva za jednaka prava na obrazovanje djevojčica i djevojaka.

Metak joj je sa milimetar promašio mozak kad je u nju pucano iz neposredne blizine u školskom autobusu. Prošle godine Malala je postala najmlađa dobitnica Nobelove nagrade za mir.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene