Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vidljive ozljede

"Djevojčica ne diše, dođite!": Ujutro se otac s djecom slikao ispred slapova, navečer kći pronađena mrtva

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Djevojčica (3) preminula je u petak zbog ozljeda za koje se sumnja da su joj ih nanijeli otac i maćeha.

Roditelji djevojčice (3) uhićeni su zbog sumnje da su odgovorni za smrt kćeri, koja je preminula u petak. Roditelji su pozvali Hitnu pomoć jer dijete nije disalo, ali nažalost bilo je prekasno.

U petak ujutro ništa nije slutilo na takvu tragediju, otac (24) iz kantona Glarus na Instagramu je objavio fotografiju djece na slapovima Rajne u Schaffhausenu. Najstarija djevojčica umrla je istog dana.

Djevojčica je zatečena s vidljivim ozljedama po tijelu, a za njezinu smrt sumnjiče se otac i maćeha (24), oboje srpskog porijekla, koji se nalaze u pritvoru.  To je priopćilo javno tužiteljstvo kantona Glarus u ponedjeljak.

Roditelji su navodno pozvali hitnu pomoć u 20:20 u petak jer djevojčica nije mogla disati, piše Blick.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slovenija u šoku Stravične priče pacijenata koji su trpjeli nasilje iza zatvorenih vrata Psihijatrijske klinike: "Pritiskali su mi jastuk na lice, gušio sam se. Mislio sam da ću umrijeti"

Međutim, za malenu je svaka pomoć došla prekasno - umrla je na licu mjesta. Djevojčica koja je preminula imala je brojne ozljede, rekla je  policija.

Tužitelj Patrick Fluri Blick nije htio reći o kakvim je ozljedama riječ, samo je poručio: "One su bile upadljive."

Kako je priopćeno iz javnog tužiteljstva kantona Glarus, istraživanje u Institutu za sudsku medicinu u Zürichu (IRMZ) otkrilo je da je smrt "rezultat višestrukih, teških, tupih povreda".

Pročitajte i ovo Načelnik općine prijavljen za napastovanje - 3 Šokantna ispovijest HDZ-ov načelnik općine prijavljen za pokušaj seksualnog zlostavljanja: "Pitala sam ga zašto je zaključao vrata, a on se počeo skidati. Skinuo je hlače..."

Pročitajte i ovo Ilustracija Susjedi čuli krike Užas u susjedstvu: Pretukao i zadavio djevojku pa dva dana spavao kraj njezina tijela

Nije bilo dokaza o gušenju hranom ili predmetima. Djevojčica nije imala lagan početak života.

"Biološka majka nije se brinula o malenoj, zbog čega je privremeno bila smještena kod udomiteljske obitelji. Navodno se tada dogodio incident u kojem je djevojčica ozlijeđena. Onda je otac doveo djevojčicu k sebi. Otada dijete je živjelo sa svojim ocem, maćehom i dvoje polubraće", ispričala je baka.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene