Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitna ih odbila

Šok u gradskom autobusu: Maleni Milan rođen na autobusnoj stanici, majka prijavila vozača

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Maleni Milan došao je na svijet u gradskom autobusu u njemačkom gradu Essenu.

Iznenadni porod u gradskom autobusu u njemačkom gradu Essenu prošao je dobro za malenog Milana, ali ne i za njegovu majku, koja je nakon svega zatražila psihološku pomoć, a protiv vozača je podnijela i službenu pritužbu. 

Sve se dogodilo još u četvrtak, 6. srpnja, kada je mlada žena kod kuće shvatila da su joj počeli trudovi. Suprug je nazvao hitnu službu, no odbili su im poslati vozilo jer ženi nije puknuo vodenjak pa su procijenili da ima još dovoljno vremena do poroda. Stoga su ih uputili da u rodilište dođu vlastitim prijevozom. 

Ali vlastitog prijevoza ova mlada obitelj nije imala pa su se ukrcali u gradski autobus i krenuli prema rodilištu. No Milan, kako su ga roditelji nazvali, nije namjeravao čekati. 

"Kad je htjela sjesti, shvatila je da joj je djetetova glava već u hlačama", ispričao je Alexander Skopek, prijatelj obitelji, za njemački WDR

Pročitajte i ovo Marijana Veljović Potpuno se promijenila Gdje je nestala "slatka mala Marijana"? Navijači se čude što se dogodilo Srpkinji nakon plastičnih operacija

Autobus je stao na stanici Steeler, a otac je zamolio putnike da izađu van, što su oni i učinili. Uskoro je na mjesto događaja stigla i hitna služba, koja je zbrinula majku i dijete. Skopek je medijima otkrio da je maleni Milan dobro i da je kod kuće. 

Pročitajte i ovo Nevrijeme pogodilo Zagreb, vjetar rušio drveće na automobile Puno štete VELIKA GALERIJA Pogledajte kako izgleda Zagreb nakon snažnog nevremena

Međutim, nije baš najbolje njegova majka, koja je zbog cijelog događaja zatražila psihološku pomoć, a vozača autobusa službeno je prijavila. Osim što nije napustio autobus dok je rađala, zamjera mu i što se nije odmah zaustavio, već je to učinio tek na stanici Steeler. 

Tvrtka u čijem je vlasništvu autobus slučaj još istražuje, a vozača brane da nije odmah shvatio da je u tijeku porod. Majka je dala izjavu za njemačke medije, ali njezin identitet nije otkriven. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene