Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznat po obiteljskom nasilju

Šok u Austriji: Sinu pucao u glavu u školi pa si presudio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je, pišu austrijski mediji, jutros došao u školu koju pohađaju dvoje njegove djece, sin u dobi od osam godina, i kći u dobi od sedam. Rekao je da mora razgovarati s njima.

Strašan zločin potresa austrijski gradić St. Poelten u kojem je otac (37) pucao na svog osmogodišnjeg sina. Muškarac je, pišu austrijski mediji, jutros došao u školu pohađaju njegova dvoje djece, sin u dobi od osam godina, i kći u dobi od sedam.

Pročitajte i ovo Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14) Ilustracija Škola evakuirana Strašan zločin u Njemačkoj: Učenik srednje škole ubio 18-godišnju djevojku

Kazao je da mora razgovarati s njima pa su pošli u svlačionicu. U tom je trenutku otac izvadio pištolj i opalio.Sina je pogodio u glavu i, koliko je poznato, u teškom je stanju. Djevojčica je neozlijeđena. Pobjegao je s mjesta događaja, a policija se dala u potjeru za njim. Pomahnitali otac ubio se i sletio autom s ceste. Navodno je poznat po obiteljskom nasilju. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene