Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEVJEROJATNA SNIMKA

Orkanski vjetar bacao je golemi avion kao igračku, pogledajte kako je pilot uspio spasiti putnike i posadu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznimo teško teško slijetanje aviona, u jako lošim vremenskim uvjetima pokazuje veliko umijeće pilota.

Sjeverna Njemačka pogođena je jakim vjetrovima tijekom posljednjih nekoliko dana. Opasni orkan Xavier prošao je kroz cijelu zemlju i ostavio velike štete.

Pročitajte i ovo Zaruke u avionu Nije to očekivala VIDEO Tijekom leta iz Beograda u jednom trenutku neočekivano se oglasio pilot: "Poštovani putnici govori vam vaš kapetan" Ilustracija Pamtit će taj let Valeria (29) nasilno zadovoljila stranca u avionu: "Pokušao se oduprijeti"

Emirates Airbus A380 počeo je slijetati na pistu zračne luke u Dusseldorfu nakon leta iz Dubaija, no tada ga je pogodila sva silina prirode. Udari vjetra gotovo su glave došli putnike i posadu, no zbog iznimne vještine pilota nesreća je izbjegnuta u zadnji čas i avion je uspješno sletio, prenosi News.com.au.

Sve to je snimio Martin Bogdan, koji je videozapis postavio na Youtube, gdje je pregledan više od 5,7 milijuna puta.

 

"Snimio sam nekoliko tisuća prijelaznih vjetrova na nekoliko zračnih luka u Europi tijekom proteklih godina, ali ovo slijetanje je bilo iznimno teško i izvanredano", napisao je Bogdan.

Glasnogovornik Emirata izjavio je da je avion na letu EK55 sigurno sletio te da ni u jednom trenutku nije bila ugrožena sigurnost putnika i posade.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene