Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U spomen preminulom bratu

SKRIVENA KAMERA Konobarima ostavlja napojnice od 500 dolara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napojnice od oko 2.800 kuna Amerikanac Seth Collins dijeli u spomen preminulom bratu koji je u oporuci zatražio od obitelji da ostavljaju 'visoke napojnice'.

Seth Collins odlučio je dijeliti napojnice od 500 dolara (oko 2.800 kuna) u čast svom preminulom bratu Aaronu Collinsu koji je ostavio oporuku u kojoj je zatražio od obitelji da ostavljaju 'visoke napojnice'. 'Ne mislim samo 25 posto. 'Mislim 500 dolara za je'*** pizzu koju ćete pojesti', navodno je napisao Aaron u oporuci, piše Huffington Post. Nije poznat razlog velikodušnosti Aarona Collinsa koji je preminuo kada je imao 29 godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jasno poručili Kako ćete ostavljati napojnice? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Ilustracija Nesigurna vremena Hrvatski europarlamentarac predložio snažniju suradnju EU-a i SAD-a zbog "obrane demokratskih vrijednosti"

>> Ostavio napojnicu od 1.000 dolara jer je čuo veliku želju konobarice!

Nakon što je snimka Setha kako daje napojnicu postala viralna, njegova je obitelj odlučila nastaviti tradiciju. Kada je plan realizirao, visoke napojnice i dalje je nastavio dijeliti. Do sada je dao 54 napojnice, a nada se da će ih podijeliti 100.

Obitelj je počela primati i donacije kako bi se nastavila Aaronova ideja. Na taj su način prikupili 60.000 dolara. Napojnice koje dijeli obitelj sada snima i objavljuje na Facebook stranici 'Aaron's Last Wish'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene