Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Siromašnom studentu 950 milijuna eura nasljedstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sergej Sudev, 31-godišnji student novinarstva, preko noći je postao bogat. Za to je zaslužan njegov ujak kojeg nije vidio godinama, a koji mu je ostavio 950 milijuna eura nasljedstva.

Izgleda da je Sergej ostavio zaista dobar dojam na ujaka iz Njemačke kada ga je prije nešto više od 10 godina posjetio. 

Pročitajte i ovo Vasilij Anisimov Težak 1,6 milijardi eura Tko je milijarder koji se odrekao ruskog državljanstva, a hrvatsku putovnicu dobio je na preporuku bivšeg ministra Nasljedstvo; ilustracija - 5 Otkriva Provjereno Majka ju je kao bebu ostavila u Nazorovoj, godinama kasnije na ostavinskoj majka uzima stan, a Ljubica ostaje bez ikakvih prava i krova nad glavom

Sergej studira novinarstvo na fakultetu u Moldaviji, a zaposlen je na radio postoji gdje kao DJ zarađuje 150 eura na mjesec, piše Pravda.

Kako nije bio u kontaktu s ujakom, Sergej nije imao pojma da je odjednom bogat. Tri dana nakon ujakove smrti, njegovi agenti pokucali su na vrata u gradu Komrat i objavili mu dobru vijest.

'Je li ova nekakva šala', zbunjeno je upitao Sergej. 

Tako je Sergej je postao najbogatiji čovjek u Moldaviji, gdje je prosječna mjesečna plaća 270 eura. Usprkos iznenadnom bogatstvu, mladi bogataš nastavit će sa studijem novinarstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene