Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija u Zimbabveu u petak je optužila tri žene zbog seksualnih napada na najmanje 17 muškaraca, uglavnom autostopera, u protekle dvije godine.


CNN je izvijestio kako su sestre Sophie (26) i Netsai Nhokwara (24) i Rosemary Chakwizira (24) uhićene prošle nedjelje u gradu Gweruu zbog seksualnog nasilja nad muškaracima.

Vezani članci Frajerčine Misle da im venama kola čelik, a to je zapravo sok od mrkvice: ''Frajerskim'' objavama prokazali kolike su bebe Slika nije dostupna Tri žene otele muškarca u crnom BMW-u i potom ga višekratno silovale

'U ponedjeljak ih je identificiralo 17 muškaraca. Potvrdili su da su ih silovale', kazao je policijski dužnosnik. 'Većina ih je kazala kako su im ponudile piće u koje su stavile neku drogu ili sredstvo za smirenje ili su ih prisiljavale na odnos držeći ih na nišanu'. 

Žrtvama bi ponudile prijevoz, a zatim bi ih odvele na skrovito mjesto i silovale. 

'Žene su uhićene nakon što su skrivile prometnu nesreću'. kazao je šef policije Charles Makono. 'Nakon nesreće su pitale mogu li uzeti vrećicu iz vozila. U vrećici su bila 33 kondoma'.

To je bilo dovoljno da ih policija poveže sa serijom napada na muške autostopere u posljednje dvije godine.

'Nije poznato zašto su to činile, no spekulira se da je bilo u ritualne svrhe', kazao je Makano te pozvao i ostale žrtve da se jave policiji.

Neke društvene zajednice u Zimbabveu u svojim obredima koriste spermu za koju vjeruju da je izvor života ili da uz pomoć nje 'mogu popraviti sreću'.