Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fascinantan čin oprosta

Sestre oprostile ocu koji je zadavio majku: 'Odvojila sam ubojicu od oca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi prisutni u bristolskoj sudnici sudjelovali su u nevjerojatnom činu dviju sestara koje su oprostile vlastitom ocu što je ubio njihovu majku.

Ruth Edwards u sudnici je tijekom izricanja presude ocu primila sestru za ruku, a kada je njihov otac dobio zatvorsku kaznu, obje su briznule u plač, piše Daily Mail. 28-godišnjakinja nije samo oplakivala svoju 44-godišnju majku Michaelu, koja je zadavljena. Tugovala je i za ocem koji će narednih 11 godina provesti iza rešetaka.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina

U fascinantnom činu oprosta, Ruth i njezina 25-godišnja sestra Sara, čak su sudu poslale pismo u kojem mole slobodu za svojeg oca. Opisale su svoje roditelje kao 'par koji nije mogao biti razdvojen, ali i koji nije znao biti zajedno'. 'Imali su intenzivnu i destruktivnu vezu koja je iz svakog od njih izvlačila najgore', dodale su. 

Mnogi ne shvaćaju

Prvi puta javno govoreći o svojem činu oprosta koji se dogodio prije četiri godine, Ruth je izjavila kako joj je jasno da mnogi ne mogu shvatiti da su ona i sestra oprostile ocu, koji je ubio njihovu majku.

'Nikada ga nisam krivila za smrt moje majke zbog toga što on nije kriv. On kao da u sebi ima dvije ličnosti. Osoba koja je ubila moju majku nije moj otac. To je učinio netko tko ne može kontrolirati svoja djela', rekla je.

Naglasila je kako je njezin otac nježan muškarac i očito je trebalo itekako puno da ga se natjera na takav čin. 'Izgubio je kontrolu i dogodilo se najgore. U svojoj sam glavi odvojila mojeg oca i ubojicu moje majke', pojasnila je.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene