Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Učiteljici šest godina zbog seksa s učenicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša 24-godišnja profesorica u srednjoj školi danas je osuđena na šest godina zatvora zbog spolnog odnosa s pet tinejdžera.

Prema dokazima koji su izneseni na sudu, Allenna Ward, susretala se s tinejdžerima, u dobi od 14 i 15 godina, u školi u kojoj je radila, u parku, motelu i restoranima. 

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane kazneno djelo Maloljetnici opljačkali dostavljača hrane, prijetili mu pištoljem Ilustracija (Foto: Getty) ANTIRATNI KOMENTARI Za ne povjerovati: Ruski učenici prijavili vlastitu učiteljicu jer je kritizirala napad na Ukrajinu, prijeti joj drakonska kazna

Istraga protiv Allene Ward počela je prošle godine kada je ravnatelj pronašao poruku za koju se sumnjalo da ju je Ward poslala jednom tinejdžeru. 

Neke njezine žrtve bile su i njezini učenici iz škole Belle Street gdje je predavala, prije nego je prije godinu dana dobila otkaz.

Prema psihijatrijskom nalazu, Ward nije pedofil, nego pati od poremećaja ličnosti do kojeg je došlo uslijed njezinog odgoja. Naime, za vrijeme odrastanja bila je previše zaštićena i nije se družila ni s kim izvan svoje obitelji. 

'Ovo je strašan slučaj sa strašnim posljedicama, ali Allena Ward nije strašna žena', rekao je njezin odvjetnik i zatražo kućni pritvor umjesto zatvora. 

'Osjećam da je pravda izvršena, drago mi je da je sve gotovo', rekla je sestra jedne od žrtava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene