Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rađa se sve više djece

JE LI OVAJ SCENARIJ MOGUĆ I U HRVATSKOJ? Evo što je Dancima donijelo baby boom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više kampanja iste vrste urodilo je plodom.

Vrlo eksplicitna marketinška kampanja započela je u Danskoj prije 9 mjeseci. Zahvaljujući njoj ovu sjevernoeuropsku naciju sada očekuje pravi baby-boom. Prema pisanju tamošnjeg lista Politiken, ljetni mjeseci trebali bi donijeti 1200 više novorođene djece no što je to bio slučaj u isto vrijeme prošle godine.

Pročitajte i ovo HDZ putem Facebooka traži ispriku Nakon optužbi o plaćenim oglasima HDZ opleo po Možemo!: "Nisu nam se ispričali, među tim proturazvojnim ljevičarima vlada duh prošlosti" Boris Jokić i Sabina Tandara Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV "Radi se o patološkim odnosima" "Muškarci u odijelima na TikToku izgledaju blesavije nego što jesu": Boris Jokić analizira kampanju, poruke biskupa...

Cijela kampanja krenula je od tvrtke Spies Travel koja je javnosti kroz svoje reklame poručila 'Imajte više djece'. Primjerice, u reklami nazvanoj 'Učini to za mamu', glavnu ulogu ima starija žena koju iznimno obraduje trenutak u kojem njena kći liježe s muškarcem.

kampanja se nastavila na nekoliko različitih platformi. Grad Kopenhagen vrlo je direktno svojim stanovnicima poručio da 'neće biti plodni zauvijek', a televizijska kuća DR pokrenula je kampanju prikladnog naziva 'Še** se za Dansku'.

Statistike pokazuju da Danci sve kasnije dobivaju potomke, no čini se da će se ove kampanje itekako isplatiti. Prema preliminarnim podacima, Danci će u ljetnim mjesecima dobiti 14 posto više novorođenčadi nego prošle godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene