Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je policija ušla u kuće u kojima su se utaborili džihadisti, oni su otvorili vatru, a snage reda su odgovorile.


Pet pripadnika IS-a i dva policajca ubijena su u ponedjeljak u pucnjavi u središtu Diyarbakira, većinskog kurdskog središta na jugoistoku Turske, priopćile su službe sigurnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Horor priče bivših pripadnica 'moralne policije' ISIS-a: Morale smo bičevati svoje prijatelje Slika nije dostupna PLANIRAJU NAPASTI ISLAMSKU DRŽAVU 'Oni prijete našem načinu života i sigurnosti'

Policija je ušla u nekoliko kuća u jednoj gradskoj četvrti gdje su se utaborili džihadisti koji su otvorili vatru izazvavši odgovor snaga reda, rečeno je iz istog izvora.

DRAMATIČNA SNIMKA Kako je oslobođeno 69 taoca iz ralja Islamske države

Snažna razmjena paljbe nastavljena je tijekom jutra u istoj četvrti gdje policija sumnjiči da su se utaborili neki drugi džihadisti.

Dva policajca izgubila su život kad su džihadisti daljinski aktivirali naprave postavljene oko dvije kuće koje je opkolila policija, istaknula je provladina novinska agencija Anatolija.

Turske vlasti smatraju IS "glavnim osumnjičenim" za dvostruki samoubilački napad koji je stajao života 102 osobe 10. listopada ispred kolodvora u Ankari. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook