Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u Parizu

Saudijska princeza pustošila trgovine, pa je sustigla ovrha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maha al-Sudairi, saudijska princeza koja je navodno dugovala tisuće dolara trgovinama u Parizu pristala je platiti nakon što joj je u hotelu u kojem boravi na vrata pokucao ovršitelj, rekli su odvjetnici trgovine koja je slučaj odvela na sud.

Maha al-Sudairi, supruga saudijskog ministra unutarnjih poslova pristala je platiti više od 120.000 američkih dolara jednoj trgovini. Slučaj je otkriven nakon što je sud odobrio zapljenu njezinih stvari luksuznom hotel George V u Parizu u kojem je odsjela, a čiji je vlasnik njezin nećak. Princeza ima diplomatski imunitet zbog političkog statusa svog supruga, piše BBC.

Pročitajte i ovo Sukob na kulturnoj sceni - 1 Nastavak velikog sukoba Skandal na kulturnoj sceni: Muzej i Akademija ratuju oko slike jednog od najvažnijih hrvatskih umjetnika Ilustracija USKOK POKRENUO ISTRAGU Osveta sudske službenice: Zamjerili joj se, pa im pisala lažna dugovanja i ovrhe i slala ih na sud

Odluku o podmirenju duga sud je donio nakon što se na dugovanje žalio lanac butika Key Largo kojem je dugovala 125.000 američkih dolara. Odvjetnik trgovine Jacky Benazerah rekao je kako su opetovani zahtjevi za plaćanjem bili ignorirani te su podmirenje morali zatražiti sudskim putem. No, kako se doznaje, princeza ne duguje novac samo jednoj trgovini. Čini se kako je tijekom prošle godine olako pustošila trgovine sukopcjenom odjećom i donjim rubljem u cijelom Parizu, a za njih nije platila niti centa. Princeza Maha poznata je po incidentu iz 2005. godine kada je optužena da je istukla jednog od svojih slugu jer je sumnjala da je potkrada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene