Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje teško ozlijeđenih

SAD: Rasist u pet napada ubio troje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pet napada u američkom gradu Tulsa koji su se jučer dogodili u svega nekoliko sati ubijeno je troje ljudi. Policija vjeruje da je uhitila dvojicu mladića odgovornih za napade.

Američka policija je izvijestila kako je moguće da su jučerašnji napadi potaknuti rasnom mržnjom, piše BBC.  U pet napada ubijeno je troje, a teško ozlijeđeno dvoje ljudi. Sve se odigralo u radijusu od pet kilometara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju" Ivan Bulj izašao iz zatvora - 1 ubojica na slobodi FOTO Neobična scena: Pogledajte tko je Bulja dočekao pred zatvorom

Sve su žrtve bilo tamnopute, a policija traga za osumnjičenim bijelcem koji vozi bijelo dostavno vozilo. Primijećen je na tri lokacije na kojima su se jučer dogodili napadi.

Prva žrtva bio je 49-godišnjak koji je ubijen jučer u 10:00 sati. Nekoliko minuta kasnije ubojica je prišao do dvojice muškaraca i upitao ih za smjer, prije nego što je otvorio vatru. Preživjeli su napad s teškim ozljedama. Ubrzo nakon, ubijeno je još dvoje ljudi.

Stanovnici Tulsea, inače mirnog gradića, šokirani su jučerašnjim događajima. Istražitelji su potvrdili kako su napadi povezani te kako je u tijeku istraga koja će potvrditi da se radilo o zločinima iz mržnje. Lokalnoj policiji u pomoć je priskočio FBI.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene