Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proturječne informacije

Što mislite o američkim informacijama o akciji likvidacije Osame bin Ladena?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki dužnosnici ponovili su da je Osama bin Laden u svom skrovištu u Pakistanu ubijen u razmjeni vatre.

OSTAVITE VAŠE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pozvao na pokretanje istrage Obama: 'Bin Laden je u Pakistanu vjerojatno imao mrežu podrške' Slika nije dostupna Kome će se osvetiti za smrt bin Ladena? U BiH strahuju od odmazde Osaminih sljedbenika: Pojačane mjere sigurnosti!

Američki dužnosnici ponovili su da je Osama bin Laden u svom skrovištu u Pakistanu ubijen u razmjeni vatre, unatoč sve učestalijem propitivanju službene verzije događaja i objavi da je vođa Al-Kaide bio nenaoružan.

'Znam za činjenicu da je tijekom operacije došlo do razmjene vatre', rekao je dužnosnik Pentagona. Nakon brifinga visokih vojnih i obavještajnih službenika, članovi američkog odbora za oružane snage odbili su govoriti o pojedinostima iznesenim na sastanku.

>> VIDEO: Upoznajte specijalce koji su ubili bin Ladena

>> Bijela kuća priznala: Osama nije bio naoružan!

Predstavnik demokrata Adam Smith je pojasnio da su pripadnici specijalnih snaga pri upadu u skrovište bin Ladena bili izloženi vatri iz pješačkog oružja na koju su odgovorili . Predsjednik odbora Buck McKeon rekao je da identifikacija bin Ladena uključuje usporedbu njegovih uzoraka s uzorcima njegove majke i trojice sinova. 'On je identificiran na više načina. DNK analiza nije upitna', dodao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene