Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Doboju, 25-godišnji Miroslav Miljić tri sata poslije ponoći iz zolje, a zatim i iz automatske puške pokušao je ubiti svoju 18-godišnju suprugu Danijelu, punicu Nadu Đekić i njezinog supruga Bogdana Starčevića.


Miroslav odnedavno ne živi sa svojom nevjenčanom suprugom Danijelom, a preksinoć je u vidno pijanom stanju došao u kuću punice Nade Đekić te se s njom započeo svađu, piše Pincom.info. 

Vezani članci Policija, ilustracija - 1 Užas u Sesvetama: Muškarac upao u stan starice i ugrizao je? Mjesto napada u Kini, ilustracija Najmanje petero ubijenih i 15 ranjenih u napadu nožem: Napadač uhićen na mjestu događaja

'S Miroslavom sam živjela četiri mjeseca. Bio je ljubomoran i nije prihvatao nikakav posao. To je bio glavni razlog što sam došla živjeti kod svoje majke. Rekla sam mu da ne raspravlja o našem životu s njom niti s njezinim suprugom, mojim očuhom Bogdanom. Nakon svađe, ja sam otišla spavati, a on je otišao kući', kaže Danijela te dodala kako je bolesna ljubomora njezinog bivšeg supruga njih troje mogla koštati glave.

Nakon što je izašao iz kuće Nade Đekić, pomahnitali Miljić, kako otišao je kod svoje majke, a potom donio zolju i automatsku pušku. Projektil iz Zolje je kroz staklena vrata ispalio u dnevnu sobu u kojoj su bili Nada, Bogdan i Danijela.

Eksplozija je izbila dva prozora i demolirala dvije sobe. To mu nije bilo dovoljno pa je iz automatske puške ispalio nekoliko hitaca. Od čega je Nada Đekić zadobila teške ozljede, od gelera iz zolje ili od hitaca ispaljenih iz puške, još se ne zna.

Ona je smještena na Kirurgiju Opće bolnice u Doboju. Bogdan je ozlijeđen u stomak pa je i on na liječenju.

Prema riječima osoblja Opće bolnice 'Sveti apostol Luka' u Doboju, zdravstveno stanje Nade Đekić je veoma teško. Zadobila je više ozljeda po glavi, grudima i ekstremitetima. Miroslava Miljića policija je jučer ujutro uhitila.