Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predator iz vode

Horor usred zabave: Igrali se s djetetom na plaži pa slučajno snimili krvavi napad nepoznate nemani u moru

Napad morske nemani na turista u Meksiku
Napad morske nemani na turista u Meksiku Foto: TikTok
Zastrašujući napad nepoznate životinje slučajno je snimio par dok se na plaži u Meksiku igrao sa svojom kćerkicom. Napadnuti muškarac, turist iz Kanade, preminuo je, a vlasti slučaj još istražuju.

Turist iz Kanade Joseph Jeff Bynens (76) 14. prosinca plivao je u moru ispred grada Ixtapa Zihuatanejo kada ga je zgrabilo nepoznato morsko stvorenje.

Iako su ga izvukli na obalu, ipak je preminuo od teških ozljeda i velikog gubitka krvi. U izvješću službi stoji da ga je napao morski pas, no sumnja se da je ipak bila riječ o krokodilu. Životinja je napala i njegovu partnericu, no ona je uspjela doći do bolnice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U bolnici je VIDEO UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Čopor pasa napao djevojčicu: Htjela se sprijateljiti s njima, a onda je nastao pakao

Mladi par koji se sa svojom kćerkicom bezbrižno igrao na plaži na svojoj snimci slučajno je uhvatio krvavi napad u moru, nedaleko od obale. Muškarac snima svoju suprugu i kćer kako trčkaraju u plićaku dok se iza njihovih leđa odvija krvava drama.

Marlene Luvinao iza sebe čuje zapomaganje iz daljine, okreće se i potom partneru govori da prestane snimati.

Još se istražuje koja je životinja presudila muškarcu, a sve se dogodilo samo nekoliko minuta nakon što je turistkinja iz Los Angelesa također zadobila teške ozljede od napada nepoznate morske nemani.

Pročitajte i ovo Ilustracija Provodi se interna istraga U božićnom tramvaju Djed Mraz i vilenjakinja pjevaju Čavoglave sa spornim pozdravom: O incidentu se oglasio i ZET

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravičan prizor VIDEO Putnički avion slijeće u Izrael, a u pozadini proturaketni sustav obara projektile Hamasa

Još prošlog tjedna na plaži El Palmar, oko šest kilometara od mjesta na kojemu je napadnut Kanađanin, viđen je krokodil.

Plaže oko mjesta posljednjeg napada su zatvorene, a još nije jasno o kojoj je životinji riječ jer na tom području obitavaju oba predatora, piše Daily Mail

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene