Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prisilna slijetanja

U dva dana četiri zrakoplova morala hitno prizemljiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov tipa 'Airbus-320' ruske zrakoplovne kompanije Aeroflot na letu od Irkutska do Moskve, u četvrtak ujutro prinudno je sletio u Novosibirsku, javila je agencija Ria-Novosti kako prenosi AFP. To je već četvrti zrakoplov koji je u protekle dva dana zbog kvara morao prisilno sletjeti.

U zrakoplovu u kojem se nalazilo šest članova posade i 116 putnika, nitko nije ozlijeđen, doznaje se od mjesnih dužnosnika. Prema prvim izvještajima, zrakoplov je morao prinudno sletiti zbog naprsline vjetrobranskog stakla. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Turski zrakoplov morao sletjeti Putniku pozlilo, avion prisilno sletio u Zagreb Slika nije dostupna Nije bilo ozlijeđenih Zrakoplov s 81 putnikom prisilno sletio zbog kvara

>> Putnički zrakoplov prisilno sletio zbog požara u pilotskoj kabini

>> Boeing prisilno sletio zbog dima u kabini, putnik u bolnici

>> Španjolski Airbus A320 prisilno sletio

Danas je prisilno sletio i zrakoplov australske tvrtke Jetstar s 203 putnika i članova posade na otok Guam. Razlog prisilnog slijetanja bio je požar koji je izbio u pilotskoj kabini, u kojoj je vatra zahvatila prostor oko desnog prozora, dok je zrakoplov letio iznad Tihog oceana.

Jučer je probleme u letu imao zrakoplov Airbus A320 španjolske zrakoplovne kompanije Iberworld koji je morao zbog problema s motorom prisilno sletjeti na Kanarske otoke. Zrakoplov je letio na liniji iz Las Palmasa, prema Oslu u Norveškoj.

Prije dva dana zbog dima u pilotskoj kabini američki putnički zrakoplov Boeing 767-300 tvrtke American Airlines na putu za Europu, prisilno sletio u zračnu luku u Halifaxu u Kanadi. Dim je za vrijeme leta izbio na motoru ventilatora u kupaonica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene