Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Putnički zrakoplov prisilno sletio zbog požara u pilotskoj kabini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov australske tvrtke Jetstar s 203 putnika i članova posade u četvrtak je prisilno sletio na otok Guam nakon što je u pilotskoj kabini izbio požar dok je zrakoplov letio iznad Tihog oceana.

Zrakoplov Airbus A330-200 poletio je kasno u srijedu iz Japana za Australiju, a nakon četiri sata leta osjetio se miris dima u pilotskoj kabini u kojoj je vatra zahvatila prostor oko desnog prozora, rekao je glasnogovornik Jetstara Simon Westaway. Zrakoplov je sletio rano u četvrtak po australskom vremenu.

Pročitajte i ovo Keksi (Foto: Getty) Odmazda zbog subvencija SAD najavio nove carine od 25 posto na europske proizvode među kojima su keksi, salame, jogurti, maslac... Airbus AS350, ilustracija (Foto: AFP) nije poznat uzrok pada Putovali na glazbeni festival: Srušio se helikopter u Norveškoj, najmanje četvero ljudi poginulo

Nitko od putnika, među kojima su bili uglavnom Japanci i članova posade nije ozlijeđen. Zrakoplov je star samo dvije godine i bit će zadržan na otoku Guam sve dok ne budu utvrđeni uzroci požara. Airbus A330 tvrtke Air France prošlog tjedna se na letu iz Rio de Janeira za Pariz srušio u more pri čemu nitko od 228 putnika i članova posade nije preživio. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene