Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I Airbusov konkurent u problemima

Boeing prisilno sletio zbog dima u kabini, putnik u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki putnički zrakoplov Boeing 767-300 tvrtke American Airlines u utorak je na putu za Europu, zbog dima u jednoj od kabina, prisilno sletio u zračnu luku u Halifaxu u Kanadi.

Dužnosnici zrakoplovne tvrtke i Uprave saveznog zrakoplovstva potvrdili su da je zrakoplov sigurno sletio u Halifax, nakon što je pilot proglasio uzbunu zbog pojave dima u kabini u sredini zrakoplova koji je iz njujorške zračne luke John F. Kennedy poletio za Zurich. Dim je za vrijeme leta izbio na motoru ventilatora u kupaonica.

Pročitajte i ovo Kaos u beogradskoj zračnoj luci Greška zaposlenika VIDEO Kaos u beogradskoj zračnoj luci: Pomiješali putnike, žena pala u nesvijest Ilustracija Uzrok nesreće nije poznat Tragedija u Afganistanu: Pao zrakoplov koji je letio za Moskvu

U zrakoplovu je bilo 12 članova posade i 194 putnika, od kojih je jedan prevezen u bolnicu, no dužnosnici zračne luke nisu znali reći je li to povezano s pojavom dima u kupaonici ili je putnik doživio šok zbog uzbune i prijevremenog slijetanja. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene