Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RUSI IH UPOZORILI

OPASNOST ZA TURISTIČKU ZEMLJU Na Tajland stigli militanti IS-a?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajland je u petak objavio da ga je Rusija upozorila da postoji rizik od napada Islamske države na ruske interese u toj zemlji.

IS je navodno poslao u Tajland desetero svojih militanata, na početku turističke sezone koja svake godine privuče milijune turista, među kojima velik broj Rusa.

Pročitajte i ovo Napad na koncertnu dvoranu u Moskvi Spašavali goli život Svjedoci o paklu koji su prošli u dvorani u Moskvi: "Svi su vrištali, svi su trčali. Bilo je strašno, poput noćne more" Islamska država objavila fotografiju napadača koji su navodno odgovorni za napad u Rusiji Užas u Rusiji Islamska država objavila fotografiju napadača: Ovo su muškarci odgovorni za pokolj u Moskvi

'Trenutno se radi samo o razmjeni inforamcija' koje je prenijela ruska obavještajna služba FSB i one 'moraju biti provjerene', rekao je glasnogovornik policije Songpol Watthanachai na konferenciji za novinare u Bangkoku.

Nikakva potvrda nije se mogla dobiti od ruske strane.

Islamska država zaprijetila Vladimiru Putinu

'FSB nas upozorava na mogući napad IS-a kojemu bi cilj bili ruski interesi na Tajlandu', piše u internoj noti od 27. studenoga visoki tajlandski policijski dužnosnik.

Tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, koji predstavljaju vrhunac sezone na Tajlandu, ruski turisti u velikom broju dolaze na tajlandske plaže, posebno one u Pattayi. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene