Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tajland je u petak objavio da ga je Rusija upozorila da postoji rizik od napada Islamske države na ruske interese u toj zemlji.


IS je navodno poslao u Tajland desetero svojih militanata, na početku turističke sezone koja svake godine privuče milijune turista, među kojima velik broj Rusa.

Vezani članci Slika nije dostupna OZBILJNO UPOZORENJE Dani ispred nas su ključni, svijet će gledati! Slika nije dostupna I Cameron spreman surađivati s Putinom protiv džihadista

'Trenutno se radi samo o razmjeni inforamcija' koje je prenijela ruska obavještajna služba FSB i one 'moraju biti provjerene', rekao je glasnogovornik policije Songpol Watthanachai na konferenciji za novinare u Bangkoku.

Nikakva potvrda nije se mogla dobiti od ruske strane.

Islamska država zaprijetila Vladimiru Putinu

'FSB nas upozorava na mogući napad IS-a kojemu bi cilj bili ruski interesi na Tajlandu', piše u internoj noti od 27. studenoga visoki tajlandski policijski dužnosnik.

Tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, koji predstavljaju vrhunac sezone na Tajlandu, ruski turisti u velikom broju dolaze na tajlandske plaže, posebno one u Pattayi. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook