Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želi upoznati novog Papu

Rodman u Vatikanu čeka novog Papu: Želim biti tamo gdje sam potreban!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po mnogima najbolji skakač u povijesti NBA lige s pozicije krilnog centra, Dennis Rodman, zaputio se prema Rimu, gdje će u narednih nekoliko dana s nestrpljenjem čekati odabir novoga Pape.

Član košarkaške Kuće slavnih odlučio je u posljednje dvije godine postati širitelj mira i ljubavi diljem svijeta, a tog se 'posla' ozbiljno prihvatio. Naime, nakon što je nedavno posjetio Sjevernu Koreju, gdje je promovirao košarku i pokušao 'otopiti' zaleđene odnose između te azijske zemlje i SAD-a, Rodman se sada odlučio za vjerski pothvat.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi papa još nije izabran Uključite se UŽIVO: Iz dimnjaka Sikstinske kapele izašao CRNI DIM! Slika nije dostupna Što očekujete od novog Pape?

>> UŽIVO Hoće li kardinali danas izabrati novog papu?

>> Rodman otkrio želju Kim Jong una

'Želim biti bilo gdje na svijetu gdje sam potreban... Želim širiti poruku mira i ljubavi preko cijelog svijeta. Želja mi je upoznati novog papu', poručio je jedan od najkontroverznijih košarkaša svih vremena iz Rima.

Podsjetimo, u utorak popodne započeo je odabir novoga pape, a nakon prvog kruga glasovanja biskupi Vatikana nisu bili dvotrećinski složni u mišljenju tko bi trebao naslijediti Benedikta XVI. (TS)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene