Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prespavao na parkiralištu

Zaboravili 17-godišnjeg sina na autocesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji mladog 17-godišnjeg Belgijanca u ponedjeljak rano ujutro svojeg su sina 'zaboravili' na autocesti u istočnoj Francuskoj, a kad su shvatili da ga nema u kamp-kućici, bili su prisiljeni vratiti se po njega, vozeći se čak 300 km natrag.

Mladić, koji je tijekom noći izašao iz kamp-kućice, jer mu je unutra bilo prevruće za spavanje, objasnio je da je zaspao na otvorenom na jednoj klupici parkinga u blizini Battenheima. Kad se o ujutro probudio oko 8 sati po mjesnom vremenu, roditelji su već bili otputovali, ostavivši ga bez novca i bez mobitela.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Slika nije dostupna Obiteljske razmirice Sina i snahe javno se odriču: "Ne preostaje nam drugo, nisu nas nazvali četiri godine". Oglasio se i prozvani sin

Otišao je do najbliže policijske postaje gdje je objasnio što se dogodilo. Ondje su mu žandari ponudili doručak i pozvali roditelje. 'Kad smo njegovu ocu objasnili što se dogodilo bio je vrlo zbunjen i zabrinut i odmah je krenuo natrag, po sina', rekao je šef policijske postaje Julien Farez. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene