Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rio: U sukobu dilera i policije 16 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je 16 ljudi ubijeno u dvama odvojenim sukobima između trgovaca drogom iz protivničkih bandi i policije u sjevernom i zapadnom dijelu Rio De Janeira u noći na utorak, izvijestili su policijski izvori.

Pucnjava je počela nedugo nakon ponoći, kada su članovi, kako se pretpostavlja, jedne bande došli na dogovoreno mjesto da bi zauzeli mjesto na kojemu se obično prodaje droga, "preotevši" ga drugoj bandi. Nasilje se pojačalo s dolaskom policije te je nastavljeno do svanuća. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Podignuta optužnica Pala balkanska narkobanda: Uhodana skupina dilala drogu i oružje, zaradila najmanje pola milijuna eura James White James White Uhvaćen jedan od najtraženijih kriminalaca i vođa međunarodne bande: Zaradio oko 150 milijuna eura, tražili ga diljem svijeta

U pucnjavi je ozlijeđeno i nekoliko slučajnih prolaznika. Policija je privela desetak sumnjivih osoba, zaplijenivši puno oružja i granata. Zbog pucnjave je neko vrijeme za promet bio zatvoren jedan od glavnih tunela kroz grad.

Gotovo istodobno u zapadnom dijelu grada, u četvrti Rebu, u sukobima s policijom smrtno je stradalo još šest osoba za koje se sumnja da su trgovci drogom. Skupinu, koja se vozila ukradenim automobilom presrela je policijska ophodnja, nakon čega su sumnjivci otvorili vatru. Svih šest osoba u dobi od 15 do 30 godina u bolnici je podleglo ozljedama. Policija je izvijestila kako je u njihovu automobilu pronađeno 3.000 doza kokaina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene