Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio čuvaja muzeja holokausta

Rasist optužen za ubojstvo umro u zatvorskoj bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki bijeli rasist optužen za ubojstvo crnačkog stražara u Memorijalnom muzeju holokausta u Washingtonu umro je u zatvorskoj bolnici, objavili su u srijedu pravosudni dužnosnici.

Pročitajte i ovo Policija u New Yorku (Foto: AFP) "Tirani" Policija izrešetala nenaoružanog crnca: Imao cijev koja je izgledala kao pištolj, ispalili deset hitaca Slika nije dostupna Dramatični video 'Ne pucajte! Ništa nije učinio': Objavljena snimka ubojstva u Charlotteu

James von Brunn, umro je u dobi od 89 godina u saveznom zatvoru Butner u Sjevernoj Karolini, gdje je čekao suđenje, izjavila je glasnogovornica zatvora Denise Simmons. Von Brunn je bio optužen za ubojstvo s umišljajem i zločin motiviran predrasudama, zbog napada na muzejskog čuvara afričkoameričkog podrijetla, izvršen 10. lipnja.

Tijekom incidenta, Von Brunn je nastrijeljen u glavu. U rujnu prošle godine, Von Brunn, koji je negirao postojanje holokausta i vodio rasističku, antisemitsku web stranicu, zatražio je 'pošteno i brzo suđenje' kada se pojavio na sudu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene