Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ruski premijer Vladimir Putin, poznat po grubom izražavanju, rekao je ukrajinskom predsjedniku Viktoru Janukoviču da u Rusiju radije pošalje ukrajinsku slaninu nego političare.


Janukovič je u petak prvi puta u funkciji predsjednika bio u državnom posjetu Moskvi. Tijekom susreta s Putinom je ocijenio da je politička situacija u Rusiji bitno bolja nego u u Ukrajini.

Vezani članci Branimir Vidmarović u studiju Dnevnika Nove TV - 1 Stručnjak za međunarodne odnose analizira povijesni susret dvojice svjetskih vođa: "Ovo što su se dogovorili najbolji je ishod sastanka, jer iz toga proizlazi sve ostalo" Ruski novinar Arkadij Babčenko na konferenciji za novinare (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Veliki obrat: "Ubijeni" ruski novinar ipak je živ, pojavio se na konferenciji za medije. Otkriveno i što se dogodilo

'Možda ruski narod ne cijeni dovoljno stabilnost u Rusiji. Da vam pošaljemo malo ukrajinskih političara, shvatili biste što je to politikanstvo', rekao je Janukovič, na što mu je Putin odgovorio da im radije pošalju slaninu.