Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon imenovanja kandidatom

Putin upozorava Zapad da se ne miješa u ruske izbore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski premijer Vladimir Putin izjavio je u nedjelju u Moskvi na kongresu vladajuće Jedinstvene Rusije, nakon što je službeno imenovan predsjedničkim kandidatom stranke, da strane sile pokušavaju utjecati na ishod parlamentarnih izbora u Rusiji koji će se održati 4. prosinca, kao i na predsjedničke izbore predviđene za iduću godinu, prenose ruski mediji.

On je rekao da strane zemlje plaćaju nevladinim organizacijama u Rusiji 'kako bi eventualno utjecale na tijek izborne kampanje u našoj zemlji' i istaknuo je da je to 'beskoristan posao i uzalud bačen novac'.

'Kao prvo, Juda nije najugledniji biblijski lik među našim ljudima', rekao je Putin usporedivši takvo ponašanje s izdajom.

U jasnoj poruci zapadnim zemljama Putin je rekao da bi 'bilo bolje da taj novac iskoriste za otplatu svog nacionalnog duga i da prestanu voditi neučinkovitu i skupu vanjsku politiku'.
 (Hina)

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Vladimir Putin nakon brojnih snimki Kremlj komentirao tvrdnje o Putinovu dvojniku: "Mi koji s njim radimo teško ga možemo pratiti"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene