Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Pomoglo mi je"

Putin nakon razgovora s Erdoganom i Asadom otišao popraviti raspoloženje na judo pa zaradio - ozljedu

Vladimir Putin na judo treningu (Foto: AFP)
Vladimir Putin na judo treningu (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Vladimir Putin na judo treningu (Foto: AFP) Vladimir Putin na judo treningu (Foto: AFP) Foto: Afp Vladimir Putin na judo treningu (Foto: AFP) Vladimir Putin na judo treningu (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Vladimir Putin na judo treningu (Foto: AFP) Galerija 1/3 >>
Ruski predsjednik Vladimir Putin voli nakon ozbiljnih političkih pregovora ozbiljno i trenirati. Toliko ozbiljno da zaradi i ozljedu pa mu je to pošlo za rukom tijekom judo sparinga nakon jednog bacanja partnera na tlo.

Putin je na trening došao s triateralnog razgovora u Sočiju, koje je vodio s turskim i sirijskim kolegama, Recepom Tayyipom Erdoganom i Bašarom al-Asadom. Partner ruskom predsjedniku na ozbiljnom treningu nije bio bilo tko, već olimpijski judo prvak iz 2016. godine, Beslan Mudranov.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Proljetno novačenje Objavio Kremlj: Putin pozvao u vojsku čak 150.000 ljudi Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi"

Putin se zapravo pridružio nacionalnom judo timu na treningu, a ozljedu je zaradio, kako je novinarima kasnije rekao, zbog povišenog adrenalina. Novinarima je rekao da mu je trening pomogao u podizanju raspoloženja, što samo znači da je prethodni sastanak i razgovor o stanju o Siriji bio, najblaže rečeno, manje ugodan.

"To je dobro poznata medicinska činjenica: osobi koja vježba podiže se razina adrenalina pa mu se tako popravlja i raspoloženje i onda imate drugačiji pogled na svijet oko sebe. Mogu reći kako mi je to vjerojatno pomoglo da se vratim u stvarnost", pojasnio je Putin, a prenosi Sputnik.

Putin je u sparingu ozlijedio prst, ali je trening odradio do kraja.

Snimku treninga i trenutka u kojem se ruski predsjednik ozljedio možete pogledati OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene