Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Drama u Francuskoj

Pucnjava u središtu Pariza, policija u potjeri za napadačem s lovačkom puškom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U samom središtu Pariza nepoznati je napadač zapucao na dvije lokacije. Ubrzo je stigla vijest i o otmici automobila na Elizejskim poljanama...

U središtu Pariza pred zgradom lijevo orijentiranih dnevnih novina Liberation i sjedištem banke Societe Genrale došlo je do pucnjave, a na području popularnih Elizejskih poljana nepoznati je muškarac oteo jedan osobni automobil, izvijestio je BBC.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: AFP) Otmica Somalski pirati oslobodili brod: Plaćena im vrtoglava otkupnina Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

>> Pucnjava u srednjoj školi: Troje ozlijeđenih, napadač zbrisao u šumu

Zasad je poznato da je teško ozlijeđen 27-godišnji fotograf Liberationa, a policija vjeruje da je pucnjavu na dvije lokacije izveo jedan te isti čovjek. Nije jasno je li ta osoba odgovorna i za otmicu automobila.

Novinska agencija Reuters, pozivajući se na izvore u pariškoj policiji i Liberationu, javlja da je mogući sumnjivac star oko 40 godina, ima kratku kosu, a navodno je naoružan nečim što nalikuje na lovačku pušku. Za njim je pokrenuta velika potraga.

Motiv napada nije jasan. Nije poznato ni jesu li današnji incidenti povezani s upadom jednog muškarca u redakciju informativne televizije BFM TV, što se dogodilo u petak. Tada je nepoznati čovjek nekoliko minuta prijetio novinarima, nakon čega je pobjegao, a policija ga još nije uhvatila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene