Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika greška

Provalnici porazbijali epruvete s virusima HIV-a i hepatitisa u laboratoriju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznata skupina provalnika provalila je u Zavod za javno zdravstvo 'Timok' u Zajčaru u Srbiji, ali su tom prilikom porazbijali i epruvete s uzorcima krvi, koji su se trebali testirati na virus HIV-a te hepatitisa A i B.

'Počinitelji moraju biti svjesni da su izloženi zarazi i da je to izuzetno opasno po njih, ali njihovu najbližu okolinu', upozorio je nepoznate lopove direktor Zavoda , dr. Ljubiša Đorđević. Zasad još nije u potpunosti utvrđeno što je sve razbijeno, dodao je Đorđević.

Pročitajte i ovo Davor Božinović - 2 Osmorica otrovana Božinović komentirao trovanje policajaca u kantini, osvrnuo se i na priču o zarazi HIV-om među zaposlenima u MUP-u: "To su glasine" Ilustracija Nakon pada dvojice dilera Sud predmete iz ilegalnog laboratorija marihuane podijelio fakultetu i školama: "Bit će im od koristi"

Đorđevć je istaknuo kako su se u razbijenom laboratoriju Zavoda nalazili uzorci krvi pacjenata iz sedam općina, a sumnja i na to da su kradljivci, osim što su porazbijali mnoge injekcije, dobar dio njih i uzeli. Svi mještani koji su se testirali na navedene i druge bolesti, morat će to sada ponovno učiniti, a tko zna, možda se među njima nađe i jedan od provalnika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene