Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bila je kod bake

Pronađena djevojčica za kojom se traga već godinu dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ožujku prošle godine započela je potraga za petogodišnjom djevojčicom koja je nestala nakon što ju je socijalna služba htjela uzeti od oca jer je skrbništvo nad njom dobila majka.

Jučer navečer slovenska je policija pronašla petogodišnju djevojčicu za kojom se traga još od ožujka prošle godine.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Naime u ožujku 2011. socijalna služba je djevojčicu dodijelila na skrb majci, te su otišlu po nju k ocu, no nje nije bilo u njegovom stanu. Tada su počela nagađanja o tome što se zapravo dogodilo i gdje je djevojčica.

Djevojčicu su jučer pronašli živu i zdravu, a prema neslužbenim podacima pronađena je kod bake, iako su kružile informacija da ju je otac odveo u inozemstvo, piše 24 Ur.

Cijela je priča imala još nekoliko zapleta, naime otac djevojčice je u međuvremenu optužio njenu majku i djeda za seksualno zlostavljanje djevojčice, a i on sam je bio uhićen te mu se donedavno sudilo nakon čega je osuđen na tri i pol godine zatvora zbog zanemarivanje djeteta.

Inače, privedeni su i psiholog Matic Munc i njegova žena, te njegova suradnica Nataša Markač iz savjetovališta Akcija! zbog sumnje da znaju gdje se djevojčica nalazi.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene