Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijana (15) ubijena

Mesar je udario vozilom, uvukao u auto, a potom ubio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo nedavno otete djevojčice Tijane Jurić (15) iz Subotice pronađeno je u srijedu navečer zakopano u okolici Sombora, šezdesetak kilometara od mjesta nestanka.

Otmičar koji je lociran i uhićen u sklopu opsežne policijske akcije, nalazi se u pritvoru. Srpski ministar policije Nebojša Stefanović potvrdio je da je Tijanu Jurić ubio mesar Dragan Đurić (1980) iz Beograda, koji živi u Surčinu, javlja B92.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice Danka Ilić Stravičan zločin Pojavila se slika automobila koji je udario Danku: Oglasio se i otac jednog od uhićenih

Djevojčicu je prvo udario vozilom. Prišao joj je kad je tražila pomoć, uhvatio je za vrat, uvukao u vozilo, odvezao u mjesto kod Sombora, ubio i zakopao, rekao je ministar.

Dodaje da je djevojčica bila udarana i ubojica joj je skinuo odjeću. Tek će se utvrditi, nakon obdukcije, je li djevojčica i silovana.

Tvrdili da su oteli Tijanu (15): 'Imate tjedan dana, a onda ćemo je mučiti'

'Kada smo utvrdili o kome se radi, započeli smo promatranje. On se nalazio u svojoj mesari, sjekao meso i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo. I dalje tijekom dana primijetili smo potpuno odsustvo bilo kakvog kajanja, bilo kakvog ljudskog ponašanja', rekao je ministar.

Uhićeni je na poligrafu pao na svim pitanjima, a kasnije priznao djelo i odveo policiju do mjesta gdje je bilo zakopano tijelo.

Podsjetimo, Tijana Jurić posljednji je put viđena 26. srpnja nešto iza ponoći nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku, pokraj Subotice, gdje je bila na zabavi s prijateljima, za posjeta baki i djedu.

Na neasfaltiranom dijelu puta bili su pronađeni predmeti koji su, prema izjavi majke, pripadali nestaloj djevojčici, a odmah poslije nestanka Tijane Jurić u potragu su se, pored srbijanske, uključili mađarska policija, Europol, Interpol i međunarodni site posvećen nestaloj deci u Europi. (I.D: / Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene