Čapljina, ilustracija (Foto: Frano Matic/PIXSELL)
Čapljina, ilustracija (Foto: Frano Matic/PIXSELL) Foto: Frano Matic/PIXSELL

U izlijetanju putničkog vlaka kod Čapljine koje se dogodilo u nedjelju navečer ozlijeđen je strojovođa, dok je lokomotiva završila u rijeci Neretvi, objavili su mediji.


Kako je objavio portal Bljesak iz Mostara, vlak koji prometuje između Čapljine i Sarajeva udario je u veću stijenu na izlazu iz tunela sjeverno od Čapljine, nakon čega je lokomotiva sletjela prema Neretvi.

Vezani članci Teretni vlak i podignuta rampa VIDEO Zastrašujući prizor iz Đakova: Teretni vlak prolazi prugom, a rampa na pružnom prijelazu ostala podignuta Andrijin križ, ilustracija Policija objavila detalje tragične nesreće u Istri: "Vozač auta nije se zaustavio ispred pruge"

Više vagona novog Talgo vlaka odsklizalo je na lokalnu cestu koja povezuje naselja Dretelj i Šurmanci u čapljinskoj općini.

U nesreći je strojovođa B. Š. zadobio tjelesne ozljede neutvrđenog stupnja i prebačen je na hitni odjel Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru. U Vlaku je bilo 26 putnika od kojih nitko nije ozlijeđen, poručuju iz Željeznica FBIH.

Intervenirali su čapljinski vatrogasci i djelatnici Doma zdravlja Čapljina, a s očevidom su započeli i pripadnici Policijske uprave Čapljina, navodi Bljesak. (Hina)