Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Proglašena nevinom nakon 13 godina zatvora zbog ubojstva 13-godišnje kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena koja je u zatvoru u Buffalu provela 13 godina nakon što je osuđena da je zadavila svoju 13-godišnju kćer, danas je puštena jer su forenzičari dokazali da je 13-godišnjakinja umrla od predoziranja kokainom.

Ali čak i kada je okružni tužitelj rekao da smrt Crystallynn Girard nije bila ubojstvo te da stoga nitko ne može biti tužen, njezina sada 44-godišnja majka Lynn DeJac inzistirala je da je za smrt bio odgovoran njezin bivši dečko. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

'Neće ostati na ovome, moja kćer nije konzumirala droge. Moja je kćer ubijena', rekla je majka. 

Danas je puštena iz zatvora a optužba za ubojstvo poništena je u studenom nakon analize novog dokaza DNA Lynninog bivšeg dečka Dennisa Donahuea koji je pronađen u sobi 13-godišnjakinje. 

Iako je kokain pronađen u njezinom tijelu već nakon ubojstva, ignorirali su ga pri iznošenju dokaza tijekom suđenja prije 13 godina jer je količina pronađenog kokaina bila mala. 

Osumnjičeni Donahue već sjedi u zatvoru i čeka suđenje za ubojstvo žene 1993. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene