Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje su vam kante?

Deponij na samo nekoliko metara od kupača razljutio i domaće i turiste: "Ovo ništa nije novo od paradajz turista"

Smeće na plaži
Smeće na plaži Foto: ScreenShot/Instagram
I dok neki govore kako je problem nedostatak kanti za smeće, drugi pak smatraju kako se radi o nekulturi posjetitelja poznate crnogorske plaže.

Video gomile smeća, u vrećicama i izvan njih, samo nekoliko metara od kupača i djece koja leže na popularnoj crnogorskoj plaži, izazvao je svađu na društvenoj mreži na kojoj je objavljen.   

"Sutomore gradska plaža ljudi bacaju smeće gdje stignu, strašna nekultura", stoji u opisu videa koji je objavljen na stranici Podgorički vremeplov.

Pročitajte i ovo Doris Košta, odvjetnica Nastavak u rujnu Svađe i prekid na suđenju Zavadlavu: "Otkazujem punomoć, ne želim biti fikus u ovoj sudnici!"

I dok neki govore kako se ne radi o divljem odlagalištu smeća, već je problem nedostatak kanti za smeće, drugi pak smatraju kako se radi o nekulturi. Jedni optužuju turiste, a drugima je za smeće na plaži kriva komunalna tvrtka.

 

 

"Ne bacaju smeće gdje stignu, nego kao što vidiš, na gomilu. Da tu postoji kanta, koju netko nema mozga staviti, smeće bi očigledno bilo u kanti. Tako da, nije do naroda, nego do onoga koji se brine o plaži", jedan je od komentara.

"Ovo ništa nije novo od paradajz turista, ovo je slika koja je poznata od kad je Sutomora", smatra jedan od pratitelja stranice.

Pročitajte i ovo Uslijed strašnog nevremena i oluje u Prilazu baruna Filipovića pala je dizalica koja se ukopala u cestu Tuga i nevjerica FOTO/ VIDEO Dan poslije oluje kakvu Hrvatska ne pamti: Vojska je na terenu, štete se zbrajaju, među ozlijeđenima su i djeca

Među komentarima je i onih koji tvrde kako bi svi trebali brinuti o čistoći okoliša.

"Svoje smeće ponijeti u vreći do najbližeg kontejnera. Kad smo imali snage da donesemo svu tu hranu i piće, imamo i da vratimo ostatke od toga", jedan je od komentara.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni U zatvoru više od 10 godina Rusi traže još 20 godina kazne za najistaknutijeg kritičara Putina: Optužuju ga za ekstremističke aktivnosti

"Gdje su vam kante Crnogorci? Postavite kante duž plaže, pa će biti čiste! Ispada da vam Srbi prljaju plaže, a vi nemate kante ni u Podgorici, a ne u Sutomore! Velika sramota", kaže jedan od korisnika instagrama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene