Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putovali iz Washingtona

Izbio požar u zrakoplovu s političarima iz BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki od putnika izjavili su kako su tijekom leta mogli osjetiti miris paljevine koji je vjerojatno potjecao od neispravnog aparata za kavu.

Zrakoplov tvrtke Austrian Airlines na letu iz Washingtona prema Beču u kojemu je bio nekoliko visokih bosanskohercegovačkih dužnosnika morao se zbog požara vratiti u zračnu luku američkog glavnog grada, objavili su u ponedjeljak bosanskohercegovački mediji.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

U letjelici su bilo predsjednik vlade Federacije BiH Fadil Novalić i guverner Središnje banke BiH Kemal Kozarić te još troje vladinih dužnosnika i savjetnika koji su se vraćali u BiH sa zasjedanja Međunarodnog monetarnog fonda (MMF).

Drama u zraku - Pokvario se avion kojim je Tomislav Nikolić letio u Vatikan!

"Avion je poletio s aerodroma u Washingtonu i poslije 45 minuta je javljeno da se zbog tehničkih problema mora prinudno vratiti u zračnu luku. Poslije smo saznali da se zapalio aparat za kavu. Nakon slijetanja su stigle vatrogasna služba, policija i hitna pomoć. Mi smo sat-dva čekali u autobusima, nakon čega su nas obavijestili da je avion neispravan", kazao je Kozarić kako ga citira portal Klix.

Neki od putnika izjavili su kako su tijekom leta mogli osjetiti miris paljevine koji je vjerojatno potjecao od neispravnog aparata za kavu.

Iako su neki mediji javili kako je u zrakoplovu bio i ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak, guverner Kozarić je to opovrgnuo pojasnivši kako je šef bosanskohercegovačke diplomacije iz Washingtona otputovao dan ranije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene