Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije prvi takav slučaj

Preskočio ogradu Jovankine kuće i tvrdi da je njezin sin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je identificirala osobu koja je preskočila betonsku ogradu kuće u kojoj živi Jovanka Broz, izjavio je danas srpski ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić koji je udovicu Josipa Broza Tita posjetio zajedno sa gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom.

Ljajić je rekao kako je riječ o 43-godišnjem Peri Davidovskom iz Skoplja, koji tvrdi da je sin Tita i Jovanke te da je betonsku ogradu preskočio kako bi joj se približio i od nje 'dobio pozitivnu energiju'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Baka partizanka 'Titu sam kuhala kavu' - Evo što bi joj svaki put rekao kada bi ga poslužila... Slika nije dostupna Jovanka se provozala Beogradom

Kako je rekao srpski ministar, pretpostavlja se da je riječ o psihički nestabilnoj osobi i napomenuo da je kod Ljajića pronađena putovnica iz koje se vidi da je puno putovao i da je između ostalog bio na hodočašću u Jeruzalemu. Ljajić kaže da je Jovanka Broz dobro i da je rekla kako ovo nije prvi put da je netko preskočio ogradu kuće u kojoj živi, a motivi su za to bili različiti. Netko je ogradu preskakao iz radoznalosti, netko da bi slikao Jovanku, a netko samo da bi je vidio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene