Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROCES IDENTIFIKACIJE

Okončana obdukcija tijela pronađenog u Dunavu, čekaju se rezultati DNK analize. Nenad Periš: "Ne radi se o Mateju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završena je obdukcija tijela pronađenog u Dunavu u petak, doznaje Telegraf.rs. Oglasio se i otac nestalog Mateja Periša.

Obdukcijom tijela pronađenog u Dunavu utvrđeno je da je reč o krupnijem muškarcu, koji je po konstrukciji nogu najverojatnije sportaš. Vještak je zaključio da su dijelovi tijela najmanje pola godine u vodi. Na njemu su pronađene tamne tenisice i čarape.

Kako doznaje Telegraf.rs, Nacionalnom kriminalističkom centru poslan je uzorak iz kojeg će se izvući DNK za identifikaciju.

Nakon pronalaska tijela oglasio se i Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja Periša. ''Izvijestili su me o tom pronalasku, kao što su me do sada svaki put izvijestili kada bi pronašli neko tijelo ili neku osobu. Međutim, osoba koja je pronađena na sebi je imala obučene tamne tenisice, a kako je moj Matej u noći nestanka imao bijele tenisice, otklonjena je mogućnost da bi se moglo raditi o njemu'', rekao je Matejev otac.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nestanak i dalje misterij Policajac koji radi na potrazi za Matejem Perišem: "Dnevno dobijemo 10-ak prijava da je viđen. Svaku provjeravamo"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još nema odgovora Policija naišla na prepreke u potrazi: Tehnički problemi koče istragu o nestanku Mateja Periša

Otac nestalog Jove Kecmana iz Beograda, za koga se sumnja da je žrtva klana Veljka Belivuka, rekao je za Telegraf.rs da će policija sigurno usporediti DNK utopljenika pronađenog kod Kostolca s njegovim sinom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene