Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U SENEGALU

U požaru bolnice poginulo 11 beba: "Upravo sam s bolom i zaprepaštenjem saznao..."

Bolnica u Senegalu, ilustracija
Bolnica u Senegalu, ilustracija Foto: Afp
Jedanaest beba je poginulo, a tri su spašene tijekom požara u bolnici u Senegalu.

Senegalski predsjednik Macky Sall objavio je na Twitteru da je u požaru na odjelu neonatologije regionalne bolnice u gradu Tivaouaneu poginulo 11 beba. Tri bebe su spašene.

"Upravo sam s bolom i zaprepaštenjem saznao za smrt 11 novorođenih beba u požaru koji se dogodio na odjelu za neonatologiju bolnice u Tivaouaneu. Njihovim majkama i njihovim obiteljima izražavam sućut", naveo je.

Pročitajte i ovo Požar u tvornici u Bihaću ne zna se uzrok VIDEO/FOTO "Pola života mi je ovdje i nestaje u plamenu": Izgorjela tvornica u Bihaću, oglasila se i hrvatska Civilna zaštita

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragedija u Vrbovcu Preminula 83-godišnjakinja: Zbog opuška cigarete izbio požar u obiteljskoj kući

Senegalski ministar zdravlja Abdoulaye Diouf Sarr rekao je na privatnoj senegalskoj televiziji TFM da je "prema preliminarnoj istrazi požar izazvao kratki spoj", prenosi Reuters.

Sarr, koji je u Ženevi na Svjetskoj zdravstvenoj skupštini, rekao je da će prekinuti putovanje i odmah se vratiti u Senegal.

Demba Diop Sy, gradonačelnik Tivaouanea, jednog od svetih gradova Senegala i prometnog središta, rekao je da su policija i vatrogasna služba još uvijek u bolnici, ali nije iznio više detalja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene