Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Vrbovcu

Preminula 83-godišnjakinja: Zbog opuška cigarete izbio požar u obiteljskoj kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru kuće u Vrbovcu je u ponedjeljak ujutro smrtno stradala žena. Nesreću je najvjerojatnije uzrokovao opušak cigarete.

U Vrbovcu, u Livadarskoj ulici je u ponedjeljak u sedam sati izbio požar u obiteljskoj kući. Smrtno je stradala 83-godišnjakinja.

Pročitajte i ovo Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!" Požar plastenika u Ludbregu - 2 Traje očevid FOTO/ VIDEO Veliki požar u Ludbregu: Vatra progutala plastenike i strojeve, ozlijeđen vatrogasac

"Obavljenim je očevidom utvrđeno kako je požar izbio najvjerojatnije uslijed djelovanja otvorenog plamena izazvanog opuškom cigarete. Tada je došlo do zapaljenja namještaja, požar se proširio na unutrašnjost", javlja zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Požar u tvornici u Bihaću ne zna se uzrok VIDEO/FOTO "Pola života mi je ovdje i nestaje u plamenu": Izgorjela tvornica u Bihaću, oglasila se i hrvatska Civilna zaštita

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Tragedija u Crikvenici: U požaru poginule dvije osobe, stradali majka i sin?

Požar su ugasili vatrogasci. Materijalna šteta je zasad neutvrđena. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene