Obavijesti Video Pretražite Navigacija
300.000 kuna štete

Izgorjela kuća i dvorišna zgrada: Neispravni kabel izazvao kratki spoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kratkog spoja na električnom kabelu za sijalicu kod Novske je izbio požar u kojemu su potpunosti izgorjele obiteljska kuća i pomoćna zgrada u vlasništvu 50-godišnjaka, priopćila je u četvrtak sisačko-moslovačka policija.

Požar je u utorak oko 21:30 izbio u mjestu Kozarice kod Novske, koji su tijekom noći gasili pripadnici JVP Novska i DVD Kozarice, ali obiteljsku kuću i pomoćni objekt nisu uspjeli spasiti.

Sljedećeg dana, policija je u suradnji s inspektoratom zaštite od požara, eksploziva i oružja obavila očevid.

Njime je utvrđeno kako je do požara došlo uslijed kratkog spoja na električnom kabelu za sijalicu koji se nalazio u popratnom objektu, nakon čega se požar proširio i na obiteljsku kuću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zgrada obnovljena lani VIDEO Strava na COVID odjelu bolnice: U požaru poginula dva pacijenta, teško ozlijeđena medicinska sestra

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OSTALI SU BEZ SVEGA Obitelj sa šestero djece iz požara jedva izvukla živu glavu: ''Uspjela sam spasiti zdravstvene iskaznice i neke knjige za školu''

Materijalna šteta se procjenjuje na oko 300.000 kuna. Policija će o ovom događaju dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene