Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIOPĆENJE POLICIJE

MUP Srbije žestoko se obrušio na Plenkovića: "Pozivamo ga da svojim besmislenim izjavama ne ometa rad policije"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srbije reagiralo je na izjavu premijera Plenkovića priopćenjem. Podsjetimo, premijer je danas rekao da nije važno što je o istrazi rekao srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin te da njega samo zanima potpuna informacija o nestanku Mateja Periša.

Premijer Andrej Plenković danas je komentirao nestanak Mateja Periše.

"Poznajem oca, jako mi je žao. Bio sam u kontaktu s njim od prve sekunde." Zatim je rekao da "nije uopće bitno ono što je rekao gospodin Vulin" te da ga zanima jedino da dozna potpunu informaciju o nestanku.

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srbije reagiralo je na izjavu premijera Plenkovića priopćenjem. 

"Povodom izjave hrvatskog premijera, iz MUP-a poručuju da nije važno što je rekao Aleksandar Vulin, ali što je rekao ministar policije Srbije, sumirajući rezultate istrage o nestanku Mateja Periše, je vrlo važno.

Svi policijski službenici Policijske uprave Beograda, kao i pripadnici riječne jedinice, ronioci Žandarmerije, UKP-a i svih ostalih poslova, ne tražeći godišnji odmor i radno vrijeme, daju sve od sebe da se problem nestanka riješi i da se sazna istina. To bismo učinili za svakog čovjeka, a jedino nas ne zanima državljanstvo ili nacija čovjeka kojeg tražimo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna komentirala i drogu Djevojka nestalog mladića o Matejevoj mami i njihovoj posljednjoj komunikaciji: "Poslala sam mu poruku s pitanjem je li sve u redu..."

Pročitajte i ovo Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša SEDMI DAN OD NESTANKA Matejev otac otkrio jednu stvar koja bi mogla biti važna za razrješenje misterija nestanka njegova sina

Plenković nema poštovanja prema radu srpske policije i to nas, nažalost, ne čudi niti iznenađuje. Pozivamo gospodina Plenkovića da pokaže poštovanje prema obitelji nestale osobe i da svojim besmislenim komentarima o nestanku mladića, gosta Beograda, ne ometa rad pripadnika MUP-a", naveli su u priopćenju. 

Više informacija o potrazi pogledajte OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene