Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nekoliko ozlijeđenih

Policija u Gruziji nasilno rastjerala oporbene prosvjednike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maskirani pripadnici gruzijske policije nasilno su rastjerali više desetaka oporbenih prosvjednika koji su se okupili ispred jednog zatvora u Tbilisiju, prenose agencije pozivajući se na svjedoke.

Pedesetak prosvjednika zahtijevalo je da se oslobode oporbeni aktivisti uhićeni prošli tjedan prilikom protuvladinih demonstracija. Maskirani policajci rastjerali su okupljene demonstrante tukući ih palicama, pri čemu je nekolicina ranjena. Strani novinari javljaju kako je nekoliko demonstranata uhićeno, a policija je također zaplijenila foto-opremu novinara.

Pročitajte i ovo Pristupnice; ilustracija Pristupnica za EU Nada umire zadnja: ''Ako postanemo dio obitelji europskih zemalja, moći ćemo brže završiti rat'' Ilustracija ozbiljna prijetnja ili ? Susjedi Rusije na nogama zbog gradnje vojne baze: "Putin će nas uvući u rat!"

Glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova Šota Utiašvili je rekao da mu nisu poznate okolnosti incidenta. Gruzijska oporba prosvjeduje od 9. travnja tražeći ostavku predsjednika Mihaila Sakašvilija, kojeg optužuje za loše vođenje sukoba s Rusijom.

(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene